OutPut 1

Zomerbar: OutPut Summerbar kent succesvol openingsweekend

PUTTE – Achter fitnesszaak Body-World in Putte heeft dit weekend een nieuwe zomerbar de deuren geopend. Die mikt vooral op een volwassen publiek, want de jongeren onder de 18 jaar zijn enkel op zondag toegelaten.

De zomer is in het land en we zullen het geweten hebben. Op tal van plekken in de regio kan je enkele tijdelijke zomerbars vinden. Zo ook in de Tinstraat in Putte, waar Ivo Wellekens de OutPut Summerbar heeft geopend.

“De locatie is ideaal gelegen vlakbij een wandel- en fietsroute. Bovendien staan er amper huizen in de omgeving en zorgen de omliggende heuvels en het vele groen voor een natuurlijke geluidsbuffer”, legt Ivo Wellekens uit.

De OutPut Summerbar wil vooral een loungesfeer creëren met onder meer palmbomen, een overdekte dansvloer, een podium, waterpartijen en zelfs een zwembad. Het beachvolleybalterrein is pas vanaf 1 juli gebruiksklaar.

Volwassen publiek

OutPut Summerbar biedt tot en met 1 september talloze evenementen en activiteiten aan. Alle activiteiten zijn 18+, maar op zondag zijn ook de jongeren onder de achttien toegelaten.

Bezoekers moeten eenmalig een inkomkaart aanschaffen, waarmee je een hele zomer toegang hebt. De bar is elke dag open. Via een app worden de bezoekers op de hoogte gehouden van de programmatie van de zomerbar en een uitzonderlijke sluiting.

Hebt u ook een zomerbar in de regio Mechelen-Lier? Laat het ons weten: mail naar redactie@madeinmechelen.be!