Kartonnen schaaltje topseal 2

BelOrta biedt zachtfruit aan in duurzamere verpakking

SINT-KATELIJNE-WAVER – BelOrta biedt vanaf nu zachtfruit aan in kartonnen punnets (kleine bakjes) met topseal. Deze nieuwe verpakking is duurzamer. In een latere fase zal een grotere waaier aan groenten en fruit verpakt worden in deze duurzame en innovatieve bakjes.

BelOrta werkt al geruime tijd aan meer duurzaamheid in diverse domeinen.

“Met de introductie van deze nieuwe kartonnen punnets onderlijnen we nogmaals de absolute aandacht die we hieraan geven”, zegt Miguel Demaeght, divisiehoofd verkoop fruit van BelOrta.

“De visie van de consument op plastic is al enige tijd veranderd. BelOrta streeft ernaar om innovatieve verpakkingsoplossingen te creëren die zowel goed zijn voor het milieu als aantrekkelijk voor het oog. Deze kartonnen punnet met topseal combineert beide en zal ongetwijfeld opvallen in de groente- en fruitrayons.”

Happy snacking

Deze nieuwe punnets worden gelanceerd bij de opstart van de nieuwe snackinglijn van BelOrta, en dat zie je ook op de schaaltjes.

“Met Happy snacking spelen we in op de toenemende vraag naar gezonde producten voor het snacken tussendoor en On the Go. Frambozen, blauwe bessen, braambessen,… zijn de perfecte gezonde snoepjes om op de trein, op het werk of op school te nuttigen.”

“Vanaf vandaag zullen onze klanten al onze bessen kunnen aanbieden aan hun consumenten in een handige verpakking voor onderweg die daarenboven aantrekkelijk is en bijdraagt aan het verminderen van het gebruik van plastic.”