Danny Decupere en Dirk Hoet – ERA België

Consultancybureau ERA België trekt nieuwe partners aan

MECHELEN – Het adviesbureau ERA België, gespecialiseerd in het terugdringen van niet-strategische bedrijfskosten, kan voortaan op twee nieuwe partners rekenen. Danny Decupere en Dirk Hoet vervoegen het team en brengen beiden heel wat ervaring mee naar het in Mechelen gevestigde adviesbureau.

ERA is een internationaal adviesbureau dat in 1992 is opgericht. Het mag dus niet verward worden met het gelijknamige vastgoedagentschap. Aan het bureau uit Mechelen zijn meer dan 650 consultants verbonden. Met de komst van Danny Decupere en Dirk Hoet werkt ERA België, dat gevestigd is in Mechelen, nu met 16 partner-consultants samen. “De nieuwe partners zijn met hun eigen specifieke ervaring en kwaliteiten zeker complementair aan de rest van het team”, zegt Johan Van Delm, managing partner bij het bedrijf.

Decupere is een specialist in de financiële sector en zal zich voor het adviesbureau toe gaan leggen op het optimaliseren van financiële diensten. Hoet heeft zowel ervaring in sales en marketing als in directiefuncties. Hij gaat zich concentreren op klantenwerving en klantenmanagement. Ondertussen denkt men bij ERA België al na over toekomstige aanwervingen. “We zijn van plan om nog uit te breiden en rustig verder te evolueren naar twintig partners”, aldus Van Delm.