Openwervendag

Open Wervendag geeft inkijk in werven uit de regio

HEIST-OP-DEN-BERG/MECHELEN/WILLEBROEK – Zondag 19 mei etaleert de bouwsector zijn innovatie en vakmanschap tijdens de 13de editie van Open Wervendag. In onze regio zullen 4 werven toegankelijk zijn voor het grote publiek. Ook het Mechelse Willemen Groep stelt enkele werven open.

In Mechelen kunnen bezoekers een kijkje nemen achter de hekken van Waterberg. Daar komen 56 woningen en 28 appartementen. Voor wie graag de verschillende bouwfacetten bij appartements- en woningbouw ziet, is deze locatie zeker een bezoekje waard. Nog in Mechelen is de werf van Technische Scholen Mechelen te bezichtigen waar onder meer een onthaal, burelen en vergaderruimten, een refter voor 950 leerlingen en 31 leslokalen zullen worden voorzien.

In Willebroek zet het Mechelse Investpro de werf van Vaartlink open, een project van 52 appartementen over 3 gebouwen met doorlopende ondergrondse parking. Er wordt ook een volledig afgewerkt modelappartement voorgesteld. Tot slot kan er in Heist-op-den-Berg een bezoek worden gebracht aan de werf van het nieuwe zwembadcomplex met fitnessruimte van Sportoase.

Ook het Mechelse Willemen Groep stelt een aantal werven open. Die liggen weliswaar verspreid over het land in Oudergem, Mortsel, Hasselt, Stokrooie en Nieuwpoort.