Local_Table&Tap_pers_00002

Local Table & Tap opent deuren op Mechelse Vismarkt

MECHELEN – De Mechelse Vismarkt verwelkomt met Local Table & Tap een nieuwe horecazaak. Die richt zich op authentieke foodsharing-gerechten met dagverse kwaliteitsproducten van lokale partners en leveranciers.

Brouwerij Het Anker, Our Daily Bottle, Broodbroeders, Vleesatelier Gybels, Kaashandel Schockaert, Mosselhandel Nees en tuinbouwbedrijven rond Mechelen. Het zijn enkele local heroes waarmee Local Table & Tap vandaag samenwerkt.

“We werken zo veel mogelijk met kleinere, lokale producenten of handelaars, die garant staan voor producten van de beste kwaliteit waarin passie en vakmanschap zich laten proeven. Is iets niet in de buurt te vinden, dan gaat het team er naar op zoek bij producenten in binnen- of buitenland die op dezelfde bevlogen manier met hun métier bezig zijn”, zegt zaakvoerder van Local Table & Tap Victor Voet.

Local Table & Tap lest de dorst via een frisse pint, een mooi wijntje of een verfijnd aperitief en stilt de honger via bites en fingerfood of een uitgebreid menu met gerechtjes om te delen. “Op die manier geloven we het horeca-aanbod op de Vismarkt een echte boost te kunnen geven.”

Voor zaakvoerders Valéria Bodnar en Victor Voet, bijgestaan door zoon Stijn Voet, is het de derde horecazaak na tearoom Lloyd Loom in Antwerpen en brasserie Ballantines in Ekeren.