Van Hool

Vol orderboek doet Van Hool opnieuw aanwerven

LIER – Busbouwer Van Hool zet 200 nieuwe vacatures open voor haar productie-eenheid in Koningshooikt (Lier). Het bedrijf organiseert op zaterdag 4 mei een jobdag en gaat daarbij op zoek naar 140 fabrieksmedewerkers en 60 technische bachelors en masters, technisch-administratieve en commerciële medewerkers.

Het orderboek bij Van Hool blijft goed gevuld. Om de bijkomende nieuwe opdrachten te kunnen realiseren en om een aantal medewerkers te vervangen die met pensioen gaan, wordt door de busbouwer een bijzondere inspanning gedaan om 200 nieuwe medewerkers aan te werven.

Het gaat om verschillende profielen, van fabrieksmedewerkers tot commerciële mensen. Alle openstaande vacatures zijn terug te vinden op de Van Hool-website, waar kandidaten zich ook kunnen registreren voor de Jobdag op 4 mei. Bij vorige jobdagen in april 2018 en in oktober 2018 werden samen bijna 100 nieuwe medewerkers aangeworven.

Van Hool is een onafhankelijke constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen. Het bedrijf, opgericht in 1947, telt ruim 4.900 medewerkers wereldwijd waarvan het grootste deel in de productievestigingen in Koningshooikt en in Skopje (Macedonië).