starters

Manestarters: jong en zin om te ondernemen

MECHELEN – In Mechelen schiet op 7 mei Manestarters uit de startblokken: een online en offline community voor jongeren uit de regio Mechelen, die zin hebben om te ondernemen. Manestarters is er voor jongeren (18-30 jaar) die hun ambities willen waarmaken.

Manestarters, een initiatief van stad Mechelen in samenwerking met Thomas More, KU Leuven (Campus De Nayer) en J@M vzw,  wil ondernemende jongeren inspireren, motiveren, informeren en ondersteunen. Het is bedoeld voor M-aanstormend ondernemerstalent, of je nu een concept wilt pitchen, droomt van een eigen bedrijf of een (foodtruck)festival wilt organiseren.

Manestarters wil in de eerste plaats een wegwijzer zijn door te luisteren naar ideeën, vragen te beantwoorden of door te verwijzen naar de juiste organisatie. Dit initiatief brengt geïnteresseerden in contact met andere ondernemers en hun verhaal en zet netwerkmomenten of andere inspirerende events op.

Kick-off

Met het Fieldlab2800 biedt Manestarters jonge ondernemers meteen de kans om mee na te denken over enkele stedelijke uitdagingen, hun idee te pitchen en er nadien mee aan de slag te gaan.

Wie dit wel ziet zitten, gaat best naar het Manestarters kick-offevent op 7 mei om 18u in Campus Kruidtuin van Thomas More Mechelen in de Lange Ridderstraat.

Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.