BIS

BIS|Econocom trekt in nieuw gebouw

MECHELEN – BIS|Econocom trekt op 10 mei in zijn nieuwe Mechelse onderkomen. Het gebouw bevindt zich in project Dijlepark van projectontwikkelaar Resolve en werd gebouwd door Verelst.

Multimedia-integrator BIS, die in 2017 werd overgenomen door Econocom, is flink gegroeid sedert zijn oprichting in 1993, en daarom drong een verhuis naar een grotere locatie zich op.

Er werd gekozen voor een nagelnieuw pand in project Dijlepark, op slechts 500 meter van het oude adres . Vanaf 10 mei is BIS|Econocom te vinden aan de Zandvoortstraat 23 in Mechelen.

“Dit is een grote stap vooruit. In het nieuwe pand zal de samenwerking verbeteren en onze productiviteit zal stijgen”, aldus BIS. “Ons nieuwe, ruime onderkomen wordt opnieuw ingericht met de allernieuwste AV & IT technologieën, variërende vergaderruimtes, veelzijdige video-oplossingen, informele huddle solutions, interactieve brainstorm-plekken en aansprekende narrowcasting.”

BIS is al een tijdje aan het uitverkopen om zo weinig mogelijk te moeten verhuizen en doet nog touchscreens, LCD schermen en projectoren van de hand.