shutterstock_686836708

Drie Voka-trajecten voor topvrouwen

MECHELEN – Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen lanceert in het voorjaar drie nieuwe trajecten, speciaal en exclusief voor ambitieuze vrouwen en aanstormende talenten die zich volop willen ontplooien. Het opzet? Topvrouwen onder elkaar die hun kennis en knowhow verkennen en versterken.

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen zette het traject Topvrouwen twee jaar geleden al in de markt, en het werd een topper. Daarom worden er nu opnieuw drie trajecten opgestart: twee voor dames die nooit eerder deelnamen en één traject voor deelnemers die het concept al kennen van een vorige deelname.

Topvrouwen Kick-start

Voor de nieuwelingen is er één traject in regio Mechelen (vanaf 15 mei) en één in regio Kempen (vanaf 6 mei). Zo kunnen deelnemers in hun eigen regio contacten leggen om verder te groeien.

Deelnemers krijgen alle basisprincipes mee om de topvrouw in zichzelf verder te ontplooien op verschillende domeinen. De focus ligt op het versterken van jezelf en je bedrijf.

Topvrouwen Alumni

Wie in het verleden al deelnam aan het traject Topvrouwen, kan in vertrouwd gezelschap haar kennis en netwerk verder verbreden en verdiepen. De focus van dit traject ligt op hoe vrouwen connecteren met de wereld en de dromen die ze willen realiseren. Topvrouwen Alumni gaat van start op 23 april.