Expovision

Extra logistieke ruimte voor Expovision

BORNEM – Expovision biedt 1500m² extra magazijn aan in Bornem. De verhuurder van audiovisueel materiaal wil daarmee klanten aantrekken voor standenbouw en events.

Expovision is al 25 jaar actief in de audiovisuele sector. Vanuit Blaasveld werd vroeger enkel materiaal voor licht en geluid verhuurd, maar sinds 10 jaar houdt het bedrijf zich ook bezig met standenbouw. Dus volgde ook de logistieke ruimte mee de groei.

Zaakvoerder Ivan Beukelaers: “In Blaasveld hadden we vroeger beschikking over 150m² magazijn, breidden vervolgens uit met nog eens 150m² om ook in het MG Park in Willebroek een loods van 200m² bij te kopen. Toen ook dat niet meer voldoende bleek, zijn we alles gaan centraliseren in Bornem aan de Puursesteenweg.”

Maatwerk standen bewaren
Op deze locatie neemt Expovision momenteel al 1000m² in voor het audiovisueel materiaal en nog eens 1500m² voor de stockage van standen van klanten. “Hierbij komt nu nog eens 1500m² extra ruimte vrij”, zegt Beukelaers. “Het doel is vooral klanten hier naartoe trekken die met ons in zee willen gaan om voor hen standbouw of events uit te voeren.  Wij beheren dan ook hun maatwerk standen en bewaren ze tot een volgende editie, want grotere standen zijn vaak projecten van meerdere jaren.”

Tijdens de crisisjaren in de sector nam Beukelaers wat risico’s om net op dat moment te willen groeien terwijl anderen op de rem gingen staan. Dat heeft Expovision geen windeieren gelegd, want het bedrijf staat een heel stuk sterker in de markt. “Met klanten die al langer dan 10 jaar meegaan zoals de Belgische Voetbalbond, Unilever, Oxford, AEG en Het Anker denk ik dat onze betrouwbaarheid is bevestigd”, besluit Beukelaers.