Wrapaholic Belgium

Reclamebureau lanceert Nederlands carwrapbedrijf vanuit Zemst

ZEMST – LA VIDA Solutions helpt mee aan de internationalisering van Wrapaholic, een gerenommeerd carwrap bedrijf uit Breda. Het Zemstse reclamebureau heeft plannen om die nieuwe activiteit onder te brengen op een andere locatie.

“Wrapaholic is al jaren een succesvol carwrap bedrijf in Nederland”, legt Jay Thoen van La Vida Solutions uit. “De zaakvoerder Alex van der Linden en ik zijn begin 2018 met elkaar in contact geraakt voor het samen realiseren van wat zakelijke projecten. Bij onze eerste kennismaking werd al snel duidelijk dat Alex en ik een enorme passie delen voor carwrapping en carsigning, wat zich intussen heeft vertaald in een prachtige vriendschap en zakenrelatie.”

Elkaar aanvullen
Na verloop van tijd groeide het idee om Wrapaholic te internationaliseren en alvast naar België te kopiëren. Jay Thoen: “Momenteel is Wrapaholic Belgium gevestigd op hetzelfde adres als LA VIDA solutions, in ons voormalig restaurant Fay and Jay’s aan de Brusselsesteenweg in Zemst . Maar daar zal weldra verandering in komen. We maken werk van een high end premium carwrap lab voor de regio Mechelen.”

Wrapaholic Belgium en LA VIDA Solutions blijven twee aparte bedrijven, die elkaar weliswaar zullen aanvullen. “LA VIDA Solutions blijft zich als reclamebedrijf toeleggen op het B2B cliënteel, daar waar we met Wrapaholic als carwrap bedrijf ons specialiseren en focussen op één premium product en vooral de particuliere markt benaderen. Zo kan Wrapaholic bijvoorbeeld je wagen voorzien van een exclusieve gepersonaliseerd carwrap en kunnen we met LA VIDA solutions je bedrijf ondersteunen op vlak van publiciteit en reclame.”