Viabuild-Puurs

Viabuild neemt nieuw hoofdkantoor in gebruik

PUURS – Viabuild heeft zijn intrek genomen in haar gloednieuw hoofdkantoor aan de Rupeltunnel in Puurs. Na het verenigen van meerdere aannemingsbedrijven in 2013, zet de groep zo grote stappen voor een verdere groei.

Het hoofdkantoor aan de Gansbroekstraat in Puurs werd een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving, die de samenwerking tussen de verschillende departementen en activiteiten van de groep zal vereenvoudigen. Door met iedereen op één plek te werken, wil Viabuild de interne communicatie verbeteren en de efficiëntie bevorderen.

Vacatures
Niet alleen alle 120 bedienden en kaderleden van de 3 vestigingen zijn verhuisd naar de nieuwe kantoren, maar ook de arbeiders gaan aan de slag op het terrein. Alle omliggende infrastructuur voor het nieuwe hoofdkwartier realiseerden de projectleiders, bedienden en arbeiders overigens helemaal zelf. De werken startten in januari 2018 en werden in maart 2019 afgerond.

Vanop zijn nieuwe locatie breidt Viabuild zijn werkdomein uit naar de internationale markt. Het aannemingsbedrijf telt in België momenteel 730 werknemers, en zoekt voortdurend werf- en projectleiders. Daarnaast opent de groep ook vacatures voor nieuwe administratieve functies op het hoofdkantoor.