Jobdag RoboJob 2

RoboJob trekt voor het eerst naar Spanje

HEIST-OP-DEN-BERG – RoboJob, dat zopas nog zeer goed scoorde bij de Trends Gazellen, trekt voor het eerst naar Spanje. Het bedrijf neemt volgende week deel aan Advanced Factories in Barcelona.

Het beursseizoen is volop aan de gang, en RoboJob trekt hiervoor naar het zuiden. Na de RIST-beurs in het Franse Valence is het tijd voor de eerste beurs op Spaans grondgebied in de nog vrij korte geschiedenis van RoboJob. Van 9 tot en met 11 april neemt het bedrijf samen met zijn partner Intermaher deel aan Advanced Factories in Barcelona.

Advanced Factories is een jaarlijkse beurs die focust op industriële automatisering, CNC-machines en de digitale fabriek. Eind vorig jaar sloot RoboJob een samenwerkingsovereenkomst af met Intermaher en nu pakken beide bedrijven voor het eerst samen uit op de beurs.

“De afgelopen maanden hebben we al de eerste stappen gezet in onze samenwerking”, vertelt area sales manager Jan Van de Wouwer.  “Alle verkopers van Intermaher werden opgeleid en ook de Spaanse klanten werden goed geïnformeerd over onze nieuwe samenwerking.  Deze beurs is nu een uitgelezen kans om de Spaanse markt vertrouwd te maken met onze oplossingen in CNC-automatisering.”

Totaaloplossing

Ook Intermaher is enthousiast, vertelt Fernando Alonso López, verantwoordelijk voor automatisering bij Intermaher: “Gedurende de afgelopen 44 jaar hebben we altijd slechts met één merk gewerkt: Mazak.  Nu we een samenwerking met RoboJob hebben opgezet, kunnen onze klanten profiteren van de mogelijkheid om een ​​totaaloplossing aan te kopen: een machine met automatisering.  Bovendien kunnen onze klanten hiervoor terecht bij één aanspreekpartner.”

RoboJob werd in 2007 opgericht, met als missie de verspanende industrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers.