daens

Studio 100 pop-up theater blijft zeker tot 2023 in Puurs

SCHELLE/PUURS-SINT-AMANDS – Studio 100 heeft aangekondigd dat de vergunning voor de exploitatie van het Pop-Up Theater in Puurs wordt verlengd tot 2023. Dat betekent dat de spektakelmusical 40-45 nog langer kan lopen. 40-45 zal vanaf februari 2020 afwisselen met de nieuwe versie van Daens.

Aangezien de vergunning voor het theater werd verlengd, kan 40-45 nog langer worden vertoond, voorlopig tot 17 mei 2020.Tot nu toe zijn er al 600.000 mensen komen kijken.

In de nieuwe versie van Daens zal de titelrol worden vertolkt door Peter Van de Velde. Hij staat naast o.a. Jo De Meyere (bisschop Stillemans), Jelle Cleymans (Jan De Meeter) en  Free Souffriau (Nette Scholiers).

Studio 100 wil er een Daens 2.0 van maken met de rijdende tribunes en decors, het groots speelveld, state-of-the-art theatertechnieken en het kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons die ook al worden gebruikt bij 40-45.

Gert Verhulst: “De wereldpremière van Daens meer dan 10 jaar geleden was een absolute mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekende de start van een nieuwe traditie van prestigieuze musicals voor een zeer breed publiek die volledig in Vlaanderen gecreëerd en geproduceerd worden. Na Daens volgden nog succesproducties als 14-18 en heel recent 40-45. We zijn dan ook heel blij dat we Daens opnieuw kunnen loslaten op het publiek.”

Topchefs

Studio 100 zet ook bij Daens in op extra beleving en hospitality. Voor bedrijven werden er diverse VIP-formules uitgewerkt. Bovendien is er de Chef’s Club, waar de gasten worden getrakteerd op een menu van een topchef. Om de 6 maanden zorgt een andere chef voor het menu. Roger van Damme is de eerste njam!-chef die het menu van de Chef’s Club zal uitdenken.