Jobdag RoboJob 2

RoboJob zoekt jong talent

HEIST-OP-DEN-BERG – RoboJob loopt als een trein en heeft bijgevolg extra volk nodig. Daarom houdt het bedrijf binnenkort een jobdag om jong technisch talent aan te trekken.

Enkele weken geleden werd de fikse groei van RoboJob nog bekroond bij de Trends Gazellen. Daar kaapte RoboJob de bronzen medaille weg in de categorie kleine ondernemingen in de provincie Antwerpen.  Het bedrijf staat al 3 jaar onafgebroken in de Top 25 van de snelst groeiende kleine ondernemingen.  Dat vertaalde zich de afgelopen jaren al in een flinke toename van het personeelsbestand, maar dat volstaat nog niet.

Oprichter en ceo Helmut De Roovere: “Om structureel door te groeien, moeten er nog heel wat mensen bijkomen. We zijn voornamelijk op zoek naar talent in software en elektromechanica. Ook techniekers die onze robotsystemen willen installeren in binnen- en buitenland zijn van harte welkom. We hebben de afgelopen weken al deelgenomen aan jobbeurzen in de buurt. Nu zetten we onze eigen deuren open voor jongeren die meer willen weten over het werken met robots.”

Infosessies

Op donderdag 11 april zijn technische talenten welkom bij RoboJob. Die dag worden er twee praktische infosessies georganiseerd (om 14u en om 18u) waarbij er een blik achter de schermen wordt gegund bij alle teams binnen RoboJob.  Ook een rondleiding in de productie en praktische demo’s staan op het programma.  Er wordt afgesloten met een informele drink met de werknemers van RoboJob, zodat de deelnemers ook bij hen terecht kunnen met praktische vragen.

Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website van RoboJob. Daar kunnen ze zich ook registreren voor deelname aan de jobdag.

RoboJob heeft nu al bijna 50 mensen in dienst en is actief in heel West-Europa.