ChocolaterieDom

Lier lanceert Paasspaarkaart

LIER – Van zaterdag 16 maart tot en met zondag 21 april worden shoppers extra in de watten gelegd in Lier. Bij 48 deelnemende handelaars kunnen ze dan sparen voor mooie prijzen. Het eerste weekend kan er alvast extra gespaard worden, want op zondag 17 maart zijn alle winkels al open tijdens Lier Winkelplezier.

Bij alle deelnemende Lierse handelaars is vanaf 16 maart een spaarkaart te vinden. Die telt 12 lege vakjes die gevuld moeten worden. Dat kan door te shoppen. Shoppers krijgen per aankoopschijf van 10 euro een stempel in ruil. Is de kaart vol, dan kunnen ze die deponeren in één van de collectedozen die ook bij de handelaars aanwezig zijn.

Op die manier maken de shoppers kans op een heleboel prijzen, zoals een Quartz fiets van het Lierse bedrijf l’Avenir en geschonken door Fietsen Ceulemans uit Koningshooikt, een personal shopper en 250 euro aan shopbudget in centrumbonnen, centrumbonpakketten ter waarde van 100 euro.

Bij de deelnemende handelaars zitten onder meer Chocolaterie Dom, Per Tutti, Scoubi Dou, My Little Eden, FlorEnTine en Salto! Stadsbistro. Een volledige lijst is hier te vinden.

De Paasspaaractie is een initiatief van Lier Shopping in samenwerking en met financiële steun van stad Lier.