Collection By Vermant Rally 2018 – Photo by www.dennisnoten.com

Collection by Vermant viert feest

MECHELEN – Collection by Vermant heeft zijn eerste kaarsje mogen uitblazen. Ter gelegenheid daarvan pakt de jongste telg binnen de Vermant-familie met verschillende acties uit.

Eén jaar na de oprichting is Collection by Vermant, actief vanuit Mechelen, reeds een referentie geworden in Vlaanderen en daarbuiten wanneer het gaat om klassieke en collectiewagens. Initiatiefnemer was destijds Guy Vermant, ceo van de Vermant Automotive Group die 3 Volvo-concessies in Mechelen, Rumst en Bornem huisvest, 2 Kia dealerships in Mechelen en Aartselaar, alsook een onafhankelijk carrosseriebedrijf.

Guy Vermant: “Wij zijn liefhebbers ten dienste van liefhebbers. Het is niet onze core business, het is onze passie die we willen delen. Aan de gezellige bar in onze showroom gaan we in gesprek met onze klanten en zoeken we samen naar de klassieker die het best bij hun passie aansluit.”

Die liefhebbers mogen dit jaar bovendien mee feesten met de eerste verjaardag van Collection by Vermant. Zo werden afgelopen weekend al de mooiste pareltjes uit het aanbod getoond tijdens het Antwerp Classic Salon. “In het voorjaar staat er nog een opendeurweekend met een taxatiedag op het programma, alsook de tweede editie van de Collection by Vermant Rally. Voor het najaar hebben we eveneens enkele verrassingen in petto, maar hierover later meer.”