Coco Shoes & More

Moeder en dochter openen derde winkel in Puurs

PUURS-SINT-AMANDS – In het centrum van Puurs opent op 1 maart een nieuwe schoenenzaak. Coco Shoes & More is al de derde winkel voor een lokale ondernemersfamilie.

Lutgart Weymiens en haar dochter Anouk Van Ranst runnen momenteel al Kompact en Hector, respectievelijk een kledingwinkel voor dames en heren. Daar komt nu ook Coco Shoes & More bij. Een schoenenwinkel was een logische aanvulling op het aanbod.

“In een tijdspanne van 2,5 jaar zijn we zo aan onze derde winkel toe”, zegt Van Ranst. “Waar al dat ondernemerschap vandaan komt? Simpel, de gemeente stimuleert de handel. Je moet het alleen nog aandurven om te springen. Voor ons zijn schoenen weer een volledig nieuw product. Het is een hele fijne uitdaging om nog eens die sprong in het onbekende te wagen en alles zelf uit te kiezen.”

Nieuwbouw
Coco Shoes & More is gevestigd in een nieuwbouw pand in de Hoogstraat 25. De winkel meet 77m². Van Ranst: “We werkten samen met Algemene Aannemingen Van Wezemael uit Bornem. Zij weten uit ervaring zeer goed wat retail panden nodig hebben.”

Het openingsweekend van Coco wordt officieel ingezet op vrijdag 1 maart vanaf 19u.