mplace-17

Mechelse stationsbuurt verwelkomt coworking space

MECHELEN – Vanaf 1 maart opent in Mechelen een nieuwe coworkingspace. MPlace bevindt zich in het hart van de stationsbuurt op de eerste verdieping van koffie- en aperobar Expression.

“Coworking is steeds meer in opmars. Het is voor veel mensen een derde werkplek tussen thuis en op kantoor”, zegt Nico Maes van MPlace. “Of je nu een starter, een zelfstandige, freelancer of professional bent. Iedereen is hier welkom. We willen een plek creëren waar creativiteit en nieuwe samenwerkingen ontstaan, een ruimte om klanten te ontmoeten en om grote ideeën te lanceren.”

De werkomgeving van MPlace is 7 op 7 toegankelijk via een dagkaart, 10-beurtenkaart of een maandabonnement. Gebruikers beschikken over internet en hebben toegang tot de vergaderzaal, printer en scanner. Er is ook koffie en water voorzien. Wie trek heeft in lichte snacks, diverse dranken en premium koffie kan dan weer een verdieping lager bij Expression aankloppen.

“Het grootste voordeel is ongetwijfeld de ligging, recht tegenover het Mechelse station met directe lijnen naar diverse steden en met twee grote parkings op wandelafstand”, aldus Maes.

Wie er een dag gratis wil proefdraaien, mag voor eind maart 2019 een seintje geven aan MPlace.