ALDI_Algemeen

Bornems ALDI-filiaal breidt uit

BORNEM – Het ALDI-filiaal aan het Dokter De Putterplein in Bornem wordt vernieuwd. De plannen voorzien in een samenvoeging van de bestaande winkel met het aanpalende pand van Selexion.

“Op dit moment kunnen we inderdaad bevestigen dat wij een bouwaanvraag hebben ingediend om in Bornem uit te breiden met de winkelruimte van Selexion”, zegt Dieter Snoeck, Manager Communication bij ALDI. “Van zodra we hier ook een vergunning voor ontvangen, zullen we bekijken wanneer we de werken aan deze winkel kunnen inplannen.”

ALDI werkt aan een grote vernieuwingsoperatie voor ál zijn filialen. De winkel in Bornem wordt dus niet alleen zo’n 300m² groter, ook de hele inrichting wordt aangepast aan het nieuwe concept. Snoeck: “Dat betekent voor de klant in de eerste plaats meer comfort tijdens het winkelen. Zo zullen de gangen breder zijn en zal de winkel meer daglicht binnen krijgen dankzij de grote ramen in de gevels.”

Verder ligt de nadruk vooral op vers. “In elke nieuwe winkel pakt ALDI uit met een versmarkt”, zegt Snoeck. “En naast groenten en fruit zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken.”