Battelflex2

IMAGE4YOU zet deuren van Battelflex open

MECHELEN – Mechelen is een flexibele werkplek rijker: Battelflex. Niet in de stad, wel aan de Battelsesteenweg bij IMAGE4YOU. Het mediabedrijf verhuurt er zijn bovenverdieping op dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse basis en stelt ook haar meeting room ter beschikking.

In 2011 tikte IMAGE4YOU het pand aan de Battelsesteenweg 458 op de kop. Een ruim bedrijfspand om spraakmakende video- en fotografieprojecten te bespreken en bewerken. De bovenverdieping krijgt nu een andere bestemming als flexibele werkruimte.

Chris de Paepe, zaakvoerder IMAGE4YOU: “Er is een grote, inspirerende werkruimte beschikbaar met multimedia, een eigen toilet en een eigen toegang. Bovendien is er ook een aparte keuken en terras aanwezig. Op dat terras ontstaan bij ons meestal de beste ideeën.”

Vlakbij E19

Nog andere troeven zijn de ligging en private parking. Zo zit ligt Battelflex vlakbij de E19. “Een ideale verbinding om richting klanten te vertrekken. Komen klanten tot hier, dan moeten ze niet eindeloos naar een parkeerplek zoeken, zoals dat in de stad vaak wel het geval is.”

Een Mechels poetsbureau heeft Battelflex alvast ingewijd met een driedaagse opleiding voor hun medewerkers. “Iedereen is hier welkom. Of het nu voor een opleiding is, een meeting met klanten of om rustig te werken. De koffie staat alvast klaar voor een kennismakend gesprek.”