DailyBottle1

Our Daily Bottle pakt uit met Valentijnsstunt

MECHELEN – In Antwerpen verschenen op deze valentijnsochtend 200 wijnflessen met daarin verschillende Nederlandstalige liefdesgedichten. De actie werd opgezet door Our Daily Bottle. Wie een fles te pakken kreeg, mocht het gedicht voorlezen aan zijn of haar geliefde en kreeg in ruil een volle fles wijn van de Mechelse start-up cadeau.

“De geschiedenis van wijn hangt samen met de geschiedenis van de mens. Wijn brengt ons al eeuwen samen rond de tafel. Na een zware dag ontspant het ons, bedaart het de gemoederen en wakkert het de romantiek aan. Met deze originele actie willen we die verbindende kracht van een goed glas wijn in de verf zetten”, vertellen Isabeau Sas en Valeer Verlinden, zaakvoerders van Our Daily Bottle.

Ideeën ontstaan in Mechelen

En de reden dat de Mechelse start-up Antwerpen als decor gebruikte voor haar Valentijnsstunt? Isabeau Sas: “Langs de Schelde vonden we het idee van message in a bottle krachtiger. Bovendien woon ik in Antwerpen, wat het allemaal praktischer maakte. Maar dat neemt niet weg dat Mechelen een belangrijke rol speelt in ons wijnverhaal. Van daaruit ontstaan al onze ideeën.”

Our Daily Bottle Wine Club startte in 2016 en spitst zich toe op wijnen die minder traditioneel zijn, daarom ook moeilijker bij ons kunnen doorbreken, maar wel zeer goed zijn. Klanten krijgen via een abonnement maandelijks een wijnbox thuis geleverd of kunnen flessen apart via de webshop kopen. Bovendien werkt de Mechelse start-up uitsluitend met kleine wijnboeren uit duurzame wijnbouw gemaakt met passie en liefde voor mens, milieu en maatschappij.