Rydoo2

Rydoo is top bij applicaties voor kostenbeheer

MECHELEN – Het Mechelse Rydoo, gespecialiseerd in het beheer van zakenreizen en beroepskosten, is door de toonaangevende beoordelingswebsite voor B2B-oplossingen G2 Crowd verkozen als een van de beste drie applicaties voor het beheer van beroepskosten. En consultancybedrijf Cosmo Consult koos Rydoo als partner.

G2 Crowd publiceert driemaandelijks een rapport om ondernemingen te helpen bij de keuze van de beste software voor het beheer van beroepskosten. Het rapport vergelijkt de leveranciers op basis van de beoordelingen van klant-gebruikers online en op social media. In de jongste editie prijkt Rydoo in het Leaders’ Quadrant, de top van de oplossingen, dankzij de positieve feedback van tevreden klanten en zijn aanwezigheid in 63 landen.

“We staan erop onze klanten een applicatie aan te bieden die een vlotte, intuïtieve gebruikservaring garandeert en waarbij de verbeteringen gebaseerd zijn op de feedback van onze gebruikers. Onze teams zijn er trots op dat Rydoo toetreedt tot het selecte clubje van het Leaders’ Quadrant en daarmee naast andere inspirerende ondernemingen zoals Paypal, Dropbox, Mailchimp en Tableau Software komt te staan”, aldus Wim Derkinderen, cco van Rydoo.

Partner

Rydoo heeft ook een nieuwe partner: het Duitse consultancybedrijf Cosmo Consult. Vorig jaar koos het bedrijf Rydoo als oplossing voor het beheer van de beroepskosten van zijn consultants. In nauwelijks enkele maanden zag Cosmo Consult zijn productiviteit met 87% stijgen. Daarom hebben de twee ondernemingen een oplossing uitgewerkt waarin ze Microsoft Dynamics en de module Rydoo Expense integreren. Hiermee willen ze inspelen op de behoeften van kmo’s inzake een efficiënt beheer van de bedrijfsprocessen.

Wim Derkinderen: ”We zijn heel blij met Cosmo Consult als partner. De twee organisaties zijn goed vertrouwd met de werking van kleine en middelgrote bedrijven, in het bijzonder op het gebied van optimalisering van hun beheerprocessen. De modulair opgebouwde functies van Rydoo voor het beheer van reizen en beroepskosten, gekoppeld aan de expertise van een ervaren partner, zijn voor onze gezamenlijke klanten dan ook uitermate interessant.”