Pizza Service Mechelen

Pizza Service is beste bezorgrestaurant van Mechelen

MECHELEN – De website Takeaway.com organiseerde opnieuw de verkiezing voor de Best Restaurant Awards 2018. In Mechelen is Pizza Service uit de Onze-Lieve-Vrouwestraat verkozen tot beste bezorger van de stad. Frozen Lips uit de Adegemstraat en Dim Sum uit de Leopoldstraat waren de andere finalisten.

De restaurants werden gekozen op basis van de gemiddelde score van de kwaliteit van het eten en de snelheid van de bezorging. De verkiezing is dit jaar gebaseerd op reviews. Het aantal reviews dat geplaatst werd op het Takeaway.com-platform steeg gedurende de campagne met 30%.

“Goede reviews zijn zeer belangrijk voor zowel het restaurant als de consument”, zegt Siska De Lombaerde, Country Manager bij Takeaway.com. “Restaurants met betere reviews hebben een hogere zichtbaarheid op het platform.”

Uit de lijst van beste bezorgrestaurants in ons land blijkt dat wij dol zijn op Italiaanse restaurants. Pizza is namelijk het meest bestelde eten op Takeaway.com in 2018, met burgers en kip op de tweede en derde plaats. Sim Pizza uit Gent werd verkozen tot beste bezorgrestaurant van België.