Steven Sarlet

NLO stelt Steven Sarlet als partner voor

MECHELEN – NLO heeft Steven Sarlet benoemd tot geassocieerd partner. Het adviesbureau met ook een vestiging in Mechelen hoopt groei te realiseren in de sector van mechanica, elektronica en telecommunicatie.

Per 1 januari 2019 heeft NLO Steven Sarlet voorgesteld als nieuwe partner. Sarlet, die sinds twee jaar voor NLO werkte, is Europees en Belgisch octrooigemachtigde en expert op het gebied van technologie. Zijn benoeming past binnen de strategie van het bedrijf om een groei te realiseren in de sector van mechanica, elektronica en telecommunicatie. Hij zal ook een belangrijke bijdrage leveren aan de snelgroeiende internationale markt.

“Ik ben gepassioneerd door nieuwe technologie en hou ervan om een sterke strategie uit te werken voor mijn cliënten”, geeft Sarlet aan. “Door mijn benoeming tot geassocieerd partner kan ik mijn praktijk verder uitbouwen, samen met een team van vier jonge gemachtigden en twee paralegals, dat ik in twee jaar tijd heb kunnen opbouwen. Ik mik daarbij vooral op innovatieve start-ups, die in België zo talrijk zijn. Ik ben dus heel blij met deze erkenning door de vennoten van NLO en kijk uit naar de toekomst!”

NLO behoort met 70 octrooi- en 15 merken- en modellengemachtigden tot de grootste adviesbureaus voor de Intellectuele Eigendom in Europa. Het adviesbureau versterkt en beschermt de innovaties, merken en modellen van haar klanten. Het klantenbestand beslaat zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse, Belgische en internationale bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheidsorganisaties. NLO heeft Nederlandse vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Amsterdam, Ede en Eindhoven. Binnen België is er naast Gent ook een Mechels filiaal, aan het Kardinaal Mercierplein.