A-Knowledge

A-Knowledge doet grootse dingen vanuit het kleine Keerbergen

KEERBERGEN – Zeven jaar geleden werd in Keerbergen A-Knowledge uit de grond gestampt. Het domoticabedrijf telt intussen vijf voltijdse werkkrachten, en haalt de ene grote opdracht na de andere binnen.

Niko Brasseur en Kevin Huysegoms werkten al enkele jaren samen bij Crestron, de marktleider voor domotica die haar Europese hoofdkwartier in Rijmenam gevestigd heeft, toen ze in 2011 besloten om op eigen benen te gaan staan.

Superrijken
Die beslissing hebben ze zich nog niet beklaagd. A-Knowledge mocht de jongste jaren al heel wat grote projecten uitvoeren. De domotica van het bedrijf uit Keerbergen zit in een op maat gemaakt gebruiksvriendelijk systeem dat overal inzetbaar is: thuis, in de bedrijfswereld, zelfs op boten. En dus trekt die technologie ook de superrijken aan.

“Onder onze klanten zitten onder meer een kroonprins, Tesla en een voetbalmagnaat. Recent hebben we voor iemand een huis in Dubai van onze domotica voorzien”, zegt zaakvoerder Niko Brasseur. “A-Knowledge is er echter ook voor Jan Modaal die houdt van een tikkeltje technologie. Ons eigen systeem PACK is bijvoorbeeld al voor een lage instapprijs verkrijgbaar. Als we het leven van de mensen maar eenvoudiger kunnen maken.”

A-Knowledge groeide intussen uit tot een familiebedrijf dat vijf mensen tewerkstelt. “De komende jaren willen we nog meer focussen op het bieden van consultancy, support en development aan Crestron installaties”, besluit Brasseur.