Robojob Intec

RoboJob trekt voor het eerst naar Leipzig

HEIST-OP-DEN-BERG – RoboJob zal begin februari voor het eerst deelnemen aan de Intec-beurs in het Duitse Leipzig. Het wordt voor het Heistse bedrijf de eerste beurs van 2019.

RoboJob voegt dus in 2019 de Intec-beurs in Leipzig toe aan de reeks deelnames aan beurzen in Duitsland. Het nam al 4 maal deel aan de AMB-beurs in Stuttgart, 2 maal aan de EMO-beurs in Hannover en in 2018 ook al een eerste keer aan METAV in Düsseldorf.

“Elk van deze beurzen trekt een specifieke doelgroep aan,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “De EMO-beurs is natuurlijk een wereldbeurs, maar METAV focust zich op het Noordwesten van Duitsland, en AMB op het Zuiden. Intec vindt plaats in Leipzig, en trekt dus vooral bezoekers aan uit het oosten van Duitsland. We merken dat we ook daar steeds meer vraag krijgen naar onze automatiseringsproducten.”

RoboJob werd in 2007 opgericht en is de specialist in de automatisering van CNC-machines voor kleine en middelgrote series. In Leipzig zal het Heistse bedrijf de nieuwe Turn-Assist 270 i voorstellen op haar eigen beursstand.