achterwerk

Afterwork bij Achterwerk

MECHELEN – Mechelen heeft er een nieuw afterwork netwerkconcept bij. Op 10 januari gaat Achterwerk van start in De Loods in Mechelen. Verwacht gratis streetfood, DJ’s en VIP-formules.

Achterwerk wil mensen samenbrengen om te netwerken en te ontspannen met een hapje, een drankje en aanstekelijke muziek. Dat gebeurt in de nieuwe evenementenhal De Loods op Transit M, vroeger het Douaneplein aan de voormalige Centrale Werkplaats van de NMBS in Mechelen. Met een evenementenplein, vernieuwde fuifzalen, een indoor skatepark, nieuwe fietspaden en veel groen is het de nieuwe hotspot in Mechelen.

Nico Nobels, één van de initiatiefnemers: “Achterwerk zal in de toekomst maandelijks plaatsvinden. Onze doelgroep bestaat uit werkende mensen vanaf 21 jaar. We baseren ons niet op leeftijd. Collega’s en vrienden van alle leeftijden zijn welkom.”

““De organisatie gebeurt onder de vorm van een vzw. In de toekomst gaan we muzikale en culturele activiteiten in de ruime regio van Mechelen ondersteunen op logistiek en organisatorisch vlak.”

Muziek

Achterwerk heeft een aantal resident dj’s: Nico Nobels zelf, C-Man en DJ Koen. Zij spelen dansbare muziek als Ed Sheeran, Netsky, Fiocco en Barry White. Bovendien nodigen de organisatoren elke maand minstens één nationale gast-DJ uit. Tijdens de openingsavond is er een DJ-set van Dorothee Vegas & Like Maarten.

De deuren openen om 18 uur en voor de vroege feestvierders is er tot 20.30 uur een gratis streetfood buffet met o.a. chicken sandwiches, tortilla’s, haute dogs en veggie food.

Vanaf 20.30 uur kan je op het buitenplein tegen betaling lekkers aanschaffen bij de foodtruck van Kokovoko uit Zemst.

Geïnteresseerden reserveren best op voorhand tickets via www.achterwerk.be. Voor groepen en jarigen zijn er speciale groepstickets.

Er zijn partnerpakketten beschikbaar voor bedrijven die dit evenement willen steunen.