P90332879_highRes_katusha-alpecin-and-

Katusha Alpecin kiest BMW als officiële autopartner

BORNEM/AARTSELAAR – De wielerploeg Katusha Alpecin gaat de komende drie jaar samenwerken met BMW. De overhandiging van de eerste wagens vond plaats tijdens de officiële ploegpresentatie van het wielerteam in Koblenz. Leasemaatschappij Alphabet (Aartselaar) zorgde voor de vloot wagens met twaalf BMW’s 518d Touring en twee BMW’s X3.

“We zijn verheugd over deze samenwerking met BMW als nieuwe autopartner”, zegt José Azevedo, general manager van Katusha Alpecin.

“Met dit prestigieuze en innovatieve merk rijden, is uiteraard leuk, maar er is meer: de auto biedt ons veiligheid en comfort. En dat is uiteraard belangrijk in de vaak zeer hectische omstandigheden van een wielerkoers. Vooral onze mecaniciens zullen de ruimte die deze wagens bieden enorm appreciëren. We zitten soms zeven tot acht uur per dag in de wagen. Na de race kunnen we onze wielrenners in de meest comfortabele omstandigheden terug naar hun hotel brengen. De post-race recovery start namelijk al in de wagen.”

Ook Eddy Haesendonck, voorzitter en ceo van BMW Group Belux (Bornem), is enthousiast over de samenwerking: “De dynamiek van wielerploeg Katusha Alpecin strookt perfect met de dynamische prestaties die onze BMW’s neerzetten. Daarbovenop bieden de BMW 5 Reeks Touring en BMW X3 de nodige luxe en comfort die zowel de renners als het hele ondersteunende team nodig hebben.”