WeTravel2

WeTravel2 lanceert reismagazine voor mensen met beperking

WIEKEVORST – In het Provinciaal domein De Nekker stelde WeTravel2 het eerste echte reismagazine voor personen met een tijdelijke of permanente beperking voor. Een 100-tal mensen woonden het lanceringsevenement bij.

WeTravel2 is de voorbije 4 jaar uitgegroeid tot dé referentie voor toegankelijk reizen. De reisorganisatie uit Wiekevorst werkt op basis van de behoeften en verwachtingen van de klant een passend voorstel uit voor intussen al meer dan 30 bestemmingen wereldwijd.

Om zijn klanten nog beter van dienst te zijn, brengt WeTravel2 een nieuwigheid op de markt. De traditionele reiskrant werd vervangen door een echt reismagazine. Zaakvoerder Kristof Steegmans: “Het blad telt 64 pagina’s waarin ons toegankelijk reisaanbod wordt verweven met verhalen van reizigers en interessante reistips. Allemaal met het doel te inspireren en vooral te tonen wat nog wél kan. Want daar blijven wij voor staan: reizen met een beperking, zonder beperkingen.”

Het gloednieuwe magazine en het volledige aanbod zijn online te raadplegen of gratis op te vragen via mail. WeTravel2 mocht onlangs nog 22.500 euro subsidie ontvangen van Toerisme Vlaanderen. Die zal de organisatie aanwenden voor de omkadering van vrijwilligers die personen met een ondersteuningsvraag begeleiden tijdens hun vakantie.