Utopian

Keerbergse ondernemer lanceert nieuw reisconcept

KEERBERGEN – Ondernemer en Keerbergenaar Paul Cordier heeft een gloednieuw luxehotelinitiatief gelanceerd. Utopian Hotel Collection bundelt online een assortiment op maat van onafhankelijke, exclusieve hotels.

Samen met compagnon de route Ronald Homsy heeft Paul Cordier Utopian Hotel Collection opgericht. De twee verbleven in meer dan 1.000 hotels en hebben een pak ervaring in de hospitality sector over de hele wereld. Die schat aan ervaring was dan ook de inspiratiebron voor het nieuwe reisconcept.

Meer bepaald is Utopian Hotel Collection een boekingsplatform voor luxehotels en het biedt leden diensten aan zoals marketing, pr, verkoop, distributie, reputatiemanagement, opbrengstbeheer en andere consultingservices. Momenteel telt het platform 28 hotels die inzetten op onder meer kunst en unieke ervaringen.

Paul Cordier: “In The Emblem Hotel in Praag kunnen gasten hun eigen kunstwerken tentoon stellen, terwijl ze tijdens de zomermaanden in hotel Le Grand Bellevue in Zwitserland aan helikopter-yoga kunnen doen. De sector voor luxereizen staat als het ware op een belangrijk keerpunt. Utopian Hotel Collection is bij uitstek geknipt om een nieuwe luxebeleving aan te bieden die reizigers verrijkt, verrast en hun passie voor avontuur weer doet oplaaien.”