BMW Quickstep

Patrick Lefevere gaat in zee met BMW

BORNEM – Patrick Lefevere, ceo van Deceuninck – Quick-Step Team, kwam persoonlijk langs op het hoofdkwartier van BMW Belux in Bornem om de sleutels van 15 BMW’s in ontvangst te nemen. De wielerploeg zal dankzij een overeenkomst voor meerdere jaren kunnen rekenen op BMW als officiële autopartner.

“We zijn erg blij met BMW als onze nieuwe officiële autosponsor. We kijken altijd naar innovatieve manieren om de setup en support van de ploeg te verbeteren. We geloven erin dat BMW, dat net zo gepassioneerd is over innovatie als wij, kan bijdragen tot nog meer succes”, zei ploegmanager Patrick Lefevere over de nieuwe samenwerking.

De vloot bestaat uit 9 BMW X1s Drive 18i’ en 6 BMW 520i Touring als onderdeel van de meerjarige overeenkomst. Deceuninck – Quick-Step Team zal kunnen rekenen op de steun van de West-Vlaamse Le Couter & Lemmens-Le Couter BMW dealers. De wielerploeg kan tijdens exclusieve VIP-services ook gebruik maken van de splinternieuwe BMW X7, die in maart officieel gepresenteerd wordt.

Eddy Haesendonck, president en ceo van BMW Group Belux: “We zijn blij om onze krachten te bundelen met de succesvolle formatie Deceuninck – Quick-Step. Bij BMW geloven we dat we auto`s bouwen die voldoen aan de beste kwaliteitsstandaarden en een luxe en dynamische ervaring geven tijdens het rijden waar niemand aan kan tippen. Deze waarden kunnen gespiegeld worden aan de winnaarsmentaliteit van het Deceuninck – Quick-Step Team en de wens om het beste team ter wereld te worden.”