Aldi_Mechelen

Mechelse ALDI steekt in nieuwe verpakking

MECHELEN – Klanten van ALDI Mechelen aan de Hombeeksesteenweg kunnen voortaan in een vernieuwde winkel hun inkopen gaan doen. Het filiaal werd omgevormd en heropende op 17 november.

ALDI Mechelen beschikt nu over een uitgebreide broodafdeling, een versmarkt met groenten en fruit, een nieuwe indeling, nieuw meubilair en ledverlichting. De winkel van zo’n 900 vierkante meter biedt in totaal plaats aan ongeveer 1.250 artikelen, aangevuld met tijdelijke food- en non-foodaanbiedingen. Verder speelt het gebouw via het principe van warmterecuperatie ook in op duurzaamheid.

Dieter Snoeck, corporate communication manager ALDI België: “We gaan meer de nadruk leggen op vers en convenience, zoals slaatjes, sappen en bereide gerechten. Ook de broodafdeling is fors uitgebreid. Gloednieuwe bakovens zullen meerdere malen per dag een uitgebreid assortiment broodjes en koeken afbakken. Bedoeling is dat het zo aangenamer en eenvoudiger winkelen wordt.”

De renovatie van ALDI Mechelen past in de uitrol van het nieuwste winkelconcept van de supermarktketen. Eerder werden reeds de ALDI-filialen in onder andere Zemst, Schelle en de Mechelse Elektriciteitsstraat omgevormd. Tegen 2019 wil ALDI alle 450 Belgische winkels gerenoveerd hebben.