gert-hendrickx-01

Team van Mazda Motor Belux is herschikt

WILLEBROEK – Het leidende team van Mazda Motor Belux werd gedeeltelijk herschikt. Voormalig fleet manager Gert Hendrickx (45) is de nieuwe sales manager.

Gert Hendrickx wordt bij Mazda Motor Belux in zijn functie van sales manager verantwoordelijk voor de verkoopsstrategie en het fleet- en salesteam. Hendrickx kwam in 2014 in dienst bij Mazda Belux, en is ondertussen al 20 jaar werkzaam in de sector, waarvan de laatste jaren voornamelijk in een fleet-omgeving.

Hij was onder meer actief bij BMW Belux, Hyundai Belgium, Chevrolet Belgium & Luxemburg en Chevrolet Nederland en Nissan Belux.

Nieuwkomer in het team van Gert Hendrickx is Frédéric Spaenjers (32). Hij wordt fleet account manager. Frédéric werkte voordien als verkoper in een concessie van een concurrerend merk.

Marketing

Voormalig sales director Bert De Vidts (47) is voortaan als marketing & communications director verantwoordelijk voor marketing, advertising, product management en PR. De Vidts kwam in 2012 in dienst bij Mazda Belux, waar hij eerst verantwoordelijk was voor de fleet sales, en de laatste 4 jaar het salesteam leidde.