Inne Loos (VanRoeyBe) Finaliste LinkedIn Talent Awards

Inne Loos is één van de beste social recruiters

MECHELEN – Bij de uitreiking van de eerste LinkedIn Belgium Talent Awards was Inne Loos, Talent Manager bij VanRoey.be, finaliste in de categorie Top Social Recruiter. Ze moest nipt haar meerdere erkennen in Ine Maessen van Wabco. “Desondanks een mooie erkenning voor het ganse HR team bij VanRoey.be”, aldus het bedrijf.

Ook bij VanRoey.be verloopt het eerste contact met toekomstige werknemers vaak via LinkedIn. Het social media platform van Microsoft is een interessant kanaal om de juiste profielen te zoeken. De expertise van Inne Loos hierin bleef bij LinkedIn niet onopgemerkt. Ze werd hiervoor beloond met een nominatie voor de LinkedIn Belgium Talent Awards.

Inne is bijzonder fier op haar nominatie, maar beschouwt haar finaleplaats voornamelijk als een beloning voor het ganse HR team bij VanRoey.be.

“In een sterk groeiend bedrijf zoals VanRoey.be is het actief op zoek gaan naar nieuw talent belangrijk om deze groei te kunnen ondersteunen. Zo werden de afgelopen drie jaar in de groep maar liefst 67 nieuwe medewerkers aangetrokken. Ik zie de trofee dan ook niet als een persoonlijke overwinning, maar als erkenning voor het ganse team. Ons geheim? We kijken niet alleen naar het CV en de technische skills, we screenen ook op de persoonlijkheid en het leervermogen van de kandidaat.”

Vacatures

Ook vandaag zijn er bij VanRoey.be meer dan 30 openstaande vacatures. Om deze in te vullen, rekent het bedrijf niet alleen op zijn HR-team. HR-manager Karin Versmissen: “De kracht van een bedrijf wordt grotendeels bepaald door de medewerkers. Daarom vinden we het belangrijk dat werknemers zich goed voelen bij ons zodat ze hun talenten ten volle kunnen inzetten en samen met het bedrijf de volgende groeistap kunnen maken.”