makelaardij

Immo Leemans heet nu De Makelaardij

MECHELEN – Het Mechelse immokantoor Immo Leemans gaat voortaan verder onder de naam De Makelaardij. Het kantoor heeft de ambitie om een sterke regionale speler te worden.

“Achter het veranderen van de naam gaat een volledige identiteitsverandering schuil”, zegt Esther Leemans, één van de drie drijvende krachten. “Met het opgaan van Immo Leemans in De Makelaardij zijn we een nieuwe richting ingeslagen van een eerder familiaal geleid lokaal vastgoedkantoor naar een bredere en sterkere structuur onder De Makelaardij.”

En de ambities van De Makelaardij in Mechelen zijn niet min: “In de toekomst willen we een sterke regionale speler worden. De nieuwe naam De Makelaardij’is een leuke verwijzing naar het vak dat al eeuwen oud is en in de loop der jaren geëvolueerd is tot een beroep met strenge wetgeving, waardoor het voor de particulier niet meer zo evident is om zelf een verkoop, verhuur of ontwikkeling van een eigendom tot een goed einde te brengen. De Makelaardij wil zijn klanten met raad en daad bijstaan doorheen dit proces.”

Drie

Het nieuwe kantoor zal worden geleid door drie drijvende krachten: Esther Leemans, Stephanie Nagels en Pieter Verbruggen.

Esther Leemans heeft zich gedurende twaalf jaar gespecialiseerd in het rentmeesterschap/beheer vanuit haar eigen kantoor in Mechelen. Momenteel heeft ze meer dan 100 panden in beheer, zodat zij zich een expert in rentmeesterschap kan noemen.

Stephanie Nagels zal zich vooral bezighouden met de opmaak van waardebepalingen en de verkoop en verhuur in de ruime regio. Samen met haar collega’s zorgt zij ervoor dat verkoop- en verhuurdossiers tot in de puntjes in orde zijn.

Pieter Verbruggen beheerde tot nog toe onder meer de Europese vastgoedportefeuille voor één van de grootste voedingsbedrijven ter wereld. Hier bouwde hij kennis en ervaring op in grote en complexe vastgoedtransacties. Binnen De Makelaardij staat hij samen met Stephanie in voor de verkoop in en rond Mechelen, met vooral de focus op nieuwbouwprojecten.