succes

Made in Mechelen heeft mooie groeicijfers

MECHELEN – U houdt van ons, dat is nu wel duidelijk. In oktober had Made in Mechelen 44.438 unieke gebruikers. Dat is maar liefst 37% meer dan in oktober van vorig jaar, toen onze website 32.418 unieke gebruikers had.

Made in Mechelen, de website en nieuwsbrief die nieuws brengen voor en over ondernemers in de grote regio rond Mechelen  en Lier, doet het goed.

In oktober had onze site 44.438 unieke gebruikers, of bijna 4.000 meer dan in september (40.451 gebruikers).

Elke dag verstuurt Made in Mechelen zijn nieuwsbrief naar abonnees. In oktober waren dat er dagelijks 6.258.

Ook het aantal pageviews stijgt fors. In oktober waren er op Made in Mechelen 124.731 pageviews. Het verschil met oktober 2017 is enorm: toen waren er 79.578 pageviews. In een jaar tijd is het aantal pageviews dus gestegen met 57%.

De zeven Made In-sites (Mechelen, Antwerpen, Kempen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen) samen noteerden de afgelopen maand 2.033.547 pageviews, en hadden samen 541.669 gebruikers.

Is uw bedrijf gevestigd in Mechelen, Willebroek, Puurs, Sint-Amands, Bornem, Schelle, Niel, Boom, Rumst, Duffel, Lier, Nijlen, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Putte, Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Zemst, Keerbergen of Boortmeerbeek, hebt u nieuws van uw bedrijf en wilt u dat delen met het steeds groeiende aantal bezoekers van onze website? Mail ons dan via redactie@madeinmechelen.be.

Samen kunnen we voor nog betere cijfers zorgen!