duvelbarrel

Duvel Moortgat werkt samen met Studio Collect en Denis Meyers

BREENDONK – Brouwerij Duvel Moortgat heeft de handen in elkaar geslagen met kunstenaar Denis Meyers en met de juweelontwerpers van Studio Collect voor de creatie van eindejaarscadeaus.

Brouwerij Duvel Moortgat geeft elk jaar een bekende kunstenaar de toestemming om een nieuwe limited edition van het iconische Duvelglas te ontwerpen.

De Brusselse kunstenaar Denis Meyers gaf een opvallende twist aan het glas met enkele typerende elementen die eigen zijn aan zijn uitgesproken stijl. Op het Duvelglas prijken handgeschreven woorden in uiteenlopende lettertypes en kleuren en geschetste profielen van onbekende gezichten.

Het Duvelglas zit samen met vier 4 Duvels in een limited edition pack dat verkrijgbaar is bij Carrefour en Delhaize.

Oorbellen

Duvel Moortgat sloeg tevens de handen in elkaar met het Antwerpse juwelenlabel Studio Collect. Het resultaat van de samenwerking is een paar oorbellen met een design dat werd geïnspireerd door de kenmerkende vorm van het Duvelglas. Deze juwelen werden met de hand gemaakt in een beperkte oplage en zijn binnenkort onder meer te koop via de webshop van de brouwerij.

Net op tijd voor de eindejaarsfeesten zijn de Duvelbrouwers klaar met de derde batch van Duvel Barrel Aged, ofwel Duvel die gerijpt is op houten bourbonvaten. De brouwerij mikt hiermee zowel op bier- als op whiskyliefhebbers. Duvel Barrel Aged wordt verkocht in genummerde flessen van 75 cl in een geschenkverpakking met een glas erbij.