Drukkerij Augustynen

Putse drukkerij na 98 jaar weg uit centrum

PUTTE – Drukkerij Augustynen is verhuisd naar zijn nieuwe locatie in KMO-zone Klein Boom. Daar liet het Putse familiebedrijf een nieuwbouw zetten die een antwoord moet bieden aan de sterke groei van de afgelopen maanden.

“Na 98 jaar hebben wij inderdaad onze vorige gebouwen in het centrum van Putte vaarwel gezegd”, doet zaakvoerder Dany Augustynen zijn verhaal. “Die locatie werd echt te klein voor onze activiteiten. Bovendien geraakten we er wat ingesloten door appartementen. In de loop van de jaren werd er zelfs een paaltje geplaatst in het begin van de straat en dat maakte dat we steeds moeilijker bereikbaar waren voor onze klanten.”

Sinds oktober is het familiebedrijf te vinden in de KMO-zone Klein Boom. Hier werd een nieuwbouw neergepoot van 720m², zo’n drie keer groter dan de vorige locatie. Augustynen: “Er is een grote parking voorzien en ook binnen is natuurlijk de ruimte om klanten beter te ontvangen. Na de recente overname van de klanten van drukkerij De Haes uit Mechelen was deze nieuwbouw een noodzaak geworden.”

Drukkerij Augustynen blijft zich wel focussen op handels- en familiedrukwerk. Het familiebedrijf is al aan zijn vierde generatie toe. Dany Augustynen leidt de zaak samen met zijn vrouw en twee kinderen.