sterren

Studio 100 neemt alle aandelen van Dedsit over

SCHELLE/LONDERZEEL – Studio 100 uit Schelle heeft nu 100% van de aandelen van het Londerzeelse productiehuis Dedsit in handen. Eerder werd al 50% van de aandelen aangekocht.

Productiehuis Dedsit uit Londerzeel werd opgericht in 2001 door Dirk Ver Hoeye, Erik Gordts en David Ottenburgh. In 2006 kocht Studio 100 al 50 % van de aandelen van het bedrijf en nu werd de resterende 50% ook overgenomen, zodat Studio 100 volledig eigenaar is van het productiehuis.

Ann Janssens, pr manager van Studio 100: “De overname van de aandelen van Dedsit is in overleg gebeurd tussen de oorspronkelijke oprichters en Studio 100, daar dit voor beiden een opportuniteit creëerde op dit moment. De zakelijke leiding is voortaan in handen van Studio 100. De overname zal niet voor grote veranderingen zorgen binnen de concrete werking van Dedsit. Ook het personeel dat nu werkt binnen het productiehuis zal aanblijven. Wat de betrokkenheid van het vorige management zal zijn, wordt nog besproken.”

Dedsit is bekend van een hele reeks succesvolle televisieprogramma ’s zoals Tegen de Sterren op, Lang Leve, Rode Neuzen Dag (slotshow), De 3 Wijzen, K2 zkt K3, Jonas & Van Geel en vele andere reeksen die het bedrijf produceert voor alle grote Vlaamse zenders.