koekebakkenvlaaien

Lekkers van Koekebakkevlaaien is 100% Made in Lier

LIER – Koekebakkevlaaien maakt geboortekoekjes met het Lierse schapenkoplogo en mag ze nu ook promoten met het beeldmerk 100% Made in Lier.

Bij Koekebakkevlaaien in de Tramweglei in Lier kan je sinds kort koekjes bestellen met een stempel van het Liers schapenkoplogo. Als je ook nog een naam toevoegt, worden het echte geboortekoekjes die een alternatief kunnen zijn voor doopsuiker.

De klant heeft de keuze tussen kruimel- of shortbreadkoekjes. Ze zijn zo’n vier weken houdbaar en zijn gemaakt zonder bewaarmiddel.

Mieke Van Put van Koekebakkevlaaien kreeg van de stad Lier de toelating om dit product te promoten met het 100% Made in Lier-beeldmerk.

Burgemeester Frank Boogaerts van Lier: “Ik ben zeer tevreden met dit nieuw initiatief van een Lierse handelaar. Hoe meer promotie er wordt gemaakt voor Lier, hoe beter. Daar worden we allemaal beter van.”

Intussen zijn er al acht 100% Made in Lier-producten. Naast de geboortekoekjes van Koekebakkevlaaien zijn dat

1.    Puur frituur (Boomlaarstraat 116): een gehaktkoekje in de vorm van het schapenkoplogo, met paprika of currykruiden.

2.    Broodatelier Siebens-Vrancx (Berlarij 100 en Zagerijstraat 76): cupcakes in de vorm van een schaapje met het schapenkoplogo.

3.    Chocolatier Dom (Grote Markt 10): pralines in de vorm van het schapenkoplogo.

4.    Superette Ninette (Kantstraat 6): flessenpost ‘voor een fiere Lierenaar’ met schapenkopje.

5.    Luth Juwelen: verschillende schapenkopjuwelen o.m. ringen, pins, hangers, manchetknopen en armbandjes.

6.    Jeroen Ceuppens (p/a Nauwelaerts Opticiens, Antwerpsestraat 30): juwelen met het schapenkoplogo, te koop bij Nauwelaerts Opticiens.

7.    Bakkerij De Bakker (Frederik Peltzerstraat 48): vanille-ijs gemaakt van schapenmelk gepresenteerd tussen twee koekjes in de vorm van het schapenkoplogo.