Huizenmakers 2

Zemstse vastgoedmakelaar in Huizenjagers

ZEMST – Yasmin Van Craen van het Zemstse vastgoedkantoor Imperia Vastgoed neemt het op tegen twee collega-makelaars in een Vlaams-Brabantse aflevering van het VIER-programma Huizenjagers.

Van maandag 15 tot en met donderdag 18 oktober zijn de Huizenjagers van VIER actief in Vlaams-Brabant. Yasmin Van Craen van Imperia Vastgoed uit Zemst neemt het op tegen Thomas en Jarne uit Leuven. Ze gaan in Vlaams-Brabant op zoek naar droomwoningen voor de kandidaat-kopers.

Yasmin is jong en erg gedreven. Ze heeft pas sinds kort een eigen kantoor in Zemst. Warm, zakelijk en open zijn hier de trefwoorden.

“Ik ben 3.5 jaar vastgoedmakelaar en heb sinds maart mijn eigen vastgoedkantoor in de Lindestraat in Zemst”, vertelt Yasmin. “Ik werk momenteel nog alleen. In de toekomst zal er misschien wel iemand extra aangenomen worden om Imperia Vastgoed mee te ondersteunen.”

Ze was meteen enthousiast toen de programmamakers haar voorstelden om deel te nemen aan Huizenjagers. “Ik heb meteen ja gezegd. Het is een once in a lifetime experience en ik heb er tot op vandaag geen seconde spijt van. Het was echt een super leuke ervaring. En heel veel mensen leven mee. De finale aflevering wordt op 18 oktober uitgezonden op groot scherm in cafe De Kroeg in Zemst.”