Omega Reizen

Willebroeks reisbureau breidt gevoelig uit

WILLEBROEK – Omega Reizen heropent zijn vestiging in Willebroek na een grondige verbouwing. Het reisbureau uit de August Van Landeghemstraat breidde zijn kantoor uit om meer flexibel te kunnen werken.

Tien jaar geleden nam Dieter De Smet de leiding bij Omega Reizen, dat voordien eigendom was geweest van zijn broer. Met ook nog een kantoor in Hemiksem maakte het reisbureau een sterke groei mee in de voorbije jaren. Een uitbreiding van de vestiging in Willebroek kon niet langer uitblijven.

Dieter De Smet: “Wij zagen een grote opportuniteit toen de schoenenwinkel grenzend aan ons kantoor in Willebroek vrijkwam. Met deze extra ruimte kunnen we de mensen nog beter ontvangen. We beschikken nu over een heel grote draaideur, waardoor we de verschillende plekken in het kantoor snel kunnen aanpassen. Achter één wand schuilt bovendien een bijzondere aparte ruimte waar klanten bijna letterlijk hun potentiële reis kunnen ervaren.”

Niet googlebaar
Omega Reizen wil in de toekomst nog verder inzetten op reizen op maat. “De reizen die wij verkopen, zijn niet de googlebare formules. We maken net het verschil door reizen op maat aan te bieden. En omdat we rechtstreeks contact hebben met agenten in het buitenland beschikken we over de meest gunstige prijs en kunnen we kort op de bal spelen als bijvoorbeeld een bepaalde activiteit moet worden aangepast.”

Omega Reizen telt momenteel vijf medewerkers en heeft ook drie chauffeurs in dienst. Aanwervingen plant het bureau niet onmiddellijk, maar mensen met ervaring zijn altijd welkom. Mogelijk wordt volgend jaar ook het kantoor in Hemiksem grondig vernieuwd.