vosschemie

Vosschemie lanceert babykadoebox

LIER – Het Lierse familiebedrijf Vosschemie Benelux, gespecialiseerd in composiet materialen, gaat op Open Bedrijvendag de veelzijdige toepassingen van zijn materialen laten zien. Het bedrijf lanceert ook ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag de babykadoebox.

“We gaan tijdens Open Bedrijvendag op een informatieve manier het verschil laten zien tussen plastiek en onze composiet materialen”, zegt Claudia De Moor van Vosschemie. “We willen laten zien hoe veelzijdig onze materialen zijn, en hoe divers de mogelijke toepassingen. We willen tevens duidelijk maken dat we een zeer toegankelijke onderneming zijn, en dat we klanten (zowel particulieren als professionelen) kunnen helpen de juiste oplossing te vinden met onze producten.”

Vosschemie toont tevens dat de producten in een zeer breed gamma van verpakkingen beschikbaar zijn. “We kunnen leveren van 250 gram tot 25.000 kg.”

Primeur

Op Open Bedrijvendag wordt ook in primeur de geschenkbox getoond die Vosschemie lanceert naar aanleiding van zijn vijftigste verjaardag. “Onze babykadoebox is een geschenkbox waarmee je van het handje van je baby een mal en een afdruk kan maken. Je kan deze box tevens gebruiken om de afdruk nadien cadeau te geven. We willen op deze manier onze producten meer tot leven brengen en laten zien dat Vosschemie echt wel toegankelijk is voor het grote publiek.”

Het bedrijf rekent vooral op bezoekers die met de fiets het traject gaan afleggen tussen de 17 ondernemingen die in Lier deelnemen aan Open Bedrijvendag.