form2

form. houdt Chep-werknemers in vorm

MECHELEN – De Mechelse ondernemingen CHEP en form. hebben de handen in elkaar geslagen om de CHEP-werknemers in vorm te houden. Dat gebeurt met een wekelijks bootcamp.

CHEP Benelux heeft het creëren van een duurzamere business- en werkomgeving in zijn dna. De core business van het bedrijf betreft het delen en hergebruiken van logistieke verpakkingen en het opzetten van transportsamenwerkingen om bevoorradingsketens efficiënter en duurzamer te maken.

Maar ook in eigen huis streeft CHEP naar een gezonde werkomgeving met verschillende initiatieven. Het bedrijf zet onder meer zijn werknemers aan om zo veel mogelijk te bewegen, en in dit verband werd een samenwerking met de Mechelse personal training-specialist form. opgezet.

In mei en juni testten CHEP-werknemers enkele groepslessen van form. uit. Zij bleken het meest enthousiast te zijn over het bootcamp.

“Sinds september bieden we dus elke dinsdagavond een gratis bootcamp aan om onze werknemers meer te laten bewegen”, zegt Danny Ingels, HR-manager bij CHEP. “Het is bovendien een toffe manier om elkaar beter te leren kennen. En wanneer het mooi weer is, gaan de lessen door in het prachtige Vrijbroekpark in de buurt.”

Integreren in dagelijks leven

Larissa Coninx van form.: “form. spoort je aan om gezondheid op een duurzame en leuke manier te integreren in je dagelijks leven. Dit doen we via foodcoaching, personal training en originele groepslessen zoals Flex, Bootcamp, HIT en Roads. We coachen niet alleen particulieren, maar form. helpt ook bedrijven bij het gezond houden van hun werknemers. Daarin past het wekelijks bootcamp voor de werknemers van CHEP, een Mechelse Top Employer.”

Tijdens het form. bootcamp wordt niet alleen verantwoord getraind. “Er zitten ook spelelementen in, zodat het naast een wekelijkse work-out ook een goede teambuilding is voor de werknemers. Daarmee heeft CHEP twee vliegen in één klap voor een optimale en gezonde werksfeer.”