Voka open bedrijvendag Lier

Lier is Hotspot op Open Bedrijvendag

LIER/MECHELEN – Lier is één van de hotspots op Voka Open Bedrijvendag (7 oktober). Zeventien bedrijven in de stad en in Koningshooikt zetten er hun deuren open. Van Hool koppelt aan de open bedrijvendag zelfs een jobdag.

Claudia De Moor, zaakvoerder van Vosschemie Benelux, bestuurslid van Lier4business en voorzitter van Voka LON Neteland: ”We verbinden tijdens deze editie de 17 deelnemende ondernemingen met een mooie fietsroute. Voor, met en door Lierse ondernemers, daar staan we met Lier4business voor. De bezoekers zullen versteld staan van de verscheidenheid en het ondernemerschap in regio Neteland.”

Ford Deprince neemt al voor de vierde keer deel aan Open Bedrijvendag. “Onze drive? Nieuwe technologieën aan geïnteresseerde mensen laten ervaren”, zegt Leo Deprince, zaakvoerder van Ford Deprince en bestuurslid van Lier4business. “We zorgen voor ‘speciallekes’ die er niet kunnen zijn op gewone werkdagen. Onze mensen zijn ook heel fier om te laten zien dat autotechniek geen pure mechanica meer is.”

Jobdag

Van Hool in Koningshooikt koppelt aan de Open Bedrijvendag zelfs een jobdag in eigen huis. Het bedrijf heeft een hele reeks vacatures en hoopt zo bezoekers aan te zetten om bij de busbouwer te komen werken. Voor deze jobdag dien je wel vooraf in te schrijven via de website van Van Hool.

De deelnemende Lierse bedrijven zijn Bib De Fé, Ford Deprince Lier, Groep Lac Verschaeren (Liers Auto Bedrijf), Health Mate, Het Brabanderhof Paardenmelkerij, Hobeco Totaalprojecten, J.B. Construct Betonbouw, J.B. Construct Betonstaal, JMC Containers, Lago De Waterperels, MCC – DGZ (Melk Controle Centrum Vlaanderen & Dierengezondheidszorg Vlaanderen), Van De Velde Pipe Inspections & Solutions, Van Hool, Veranda’s Janssens, Vloebergs Zonnewering, Volvo Scancar Lier en Vosschemie Benelux.