Philip’s Biscuits

Antwerpse handjes op Mechelse Grote Markt

MECHELEN – Het pand op de hoek van de Grote Markt met de Bruul waar vroeger Leonidas was gevestigd, krijgt een nieuwe bestemming. Philip’s Biscuits opent er binnenkort zijn derde winkel.

“We hopen eind september of ten ten laatste in de tweede week van oktober te kunnen openen”, zegt Ann Goetgebuer-Painblanc, zaakvoerder van Philip’s Biscuits, dat momenteel al twee filialen telt in Antwerpen. “Toekomst gericht willen we met Philip’s Biscuits in nog meer steden aanwezig zijn. Wat Mechelen betreft deed er zich een mooie opportuniteit voor door de verhuis van Leonidas. Ik was meteen enthousiast omdat Mechelen ook mijn geboortestad is.”

Rebranding
Philip’s Biscuits zit momenteel nog in een rebrandingfase. De opening van de winkel in Mechelen zal samenvallen met een nieuw logo en nieuwe verpakkingen. Er komen ook giftboxen en speciale eindejaarsverpakkingen. “Wij proberen steeds nieuwe creaties te maken, ook seizoensgebonden producten zoals cake met rabarber of blauwe bessen. De typische Antwerpse handjes, die verhuizen zullen we ook in Mechelen verkopen. Maar we willen toch graag een nieuw lokaal koekje gaan maken. We denken dan aan maantjes met of zonder chocolade, maar deze zijn nog volop in ontwikkeling.”