VanRoey-To-Walk-Again

VanRoey.be geeft gul aan To Walk Again

MECHELEN – ICT-specialist VanRoey.be, met een vestiging in Mechelen, schonk de opbrengst van een quiz ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het bedrijf aan To Walk Again. De organisatie kreeg een cheque van 6.000 euro.

140 personen verdeeld over 30 ploegen namen deel aan de quiz. Klanten en leveranciers verleenden hun medewerking, net als enkele bekende Vlamingen zoals Hans Bourlon van Studio 100, Wouter Torfs, Patrick Van Gompel, Ben Rottiers en Wout Van Aert.

De organisatie zelf was in handen van medewerkers van VanRoey.be zelf. General manager Pat Van Roey: “Het was afgelopen zomer leuk om zien hoe alle VanRoey’ers zich hebben geëngageerd voor het goede doel. Na de 4.500 euro van vorig jaar, hadden we dit jaar 5.000 euro als doel vooropgesteld. Ik ben dan ook bijzonder fier op mijn mensen dat we dit bedrag zelfs ruim overtroffen hebben. Het was een meer dan geslaagde quizavond.”

Aan het eind van de avond mocht Kristel Gevaerts, algemeen directeur van To Walk Again, de cheque in ontvangst nemen. “Het is fijn om te zien hoe ontspanning en een goed doel hand in hand kunnen gaan. Hartverwarmend! Dankzij de steun van partners zoals VanRoey.be kunnen we investeren in de nodige middelen voor een betere levenskwaliteit van mensen met een fysieke beperking”, aldus Kristel Gevaerts.