SCHELLE – Feest- en eventlocatie San Marco Village ontvangt van het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid het felbegeerde ACS-certificaat. Het bedrijf uit Schelle wordt daarmee beloond voor zijn inspanningen om hygiëne en versheid hoog in het vaandel te dragen.
De eisen van het FAVV verplichten elke horecazaak om een autocontrolesysteem (ACS) op te zetten dat de veiligheid van zijn producten garandeert. Dit systeem moet beantwoorden aan de normen van het “Hazard Analysis and Critical Controle Pointsystem” (HACCP). Het veiligheidssysteem van San Marco Village en zijn cateringbedrijf The Service werd alvast gecertificeerd.
Een trotse gedelegeerd bestuurder Johnny Crijns: “Ons systeem kan niet alleen alle voedselrisico’s tot een minimum beperken, het stelt ons bovendien in staat om onze producten van begin tot einde van de productiecyclus te traceren en te controleren. Hygiëne en versheid worden in onze keuken heel nauwlettend in het oog gehouden. En we zijn blij dat we dit nu door middel van het uitgereikte label aan onze klanten kenbaar kunnen maken.”
San Marco Village, dat volgende week dertien jaar bestaat, boekt nog elk jaar een omzetstijging van vijf tot tien procent en breidde stelselmatig zijn aanbod uit. Met cateringbedrijf The Service organiseert het tegenwoordig ook veel evenementen op een andere locatie. Level C, een ander zusterbedrijf, is dan weer meer een evenementenkantoor dat events uitwerkt van A tot Z, volledig volgens de wens van de klant en vaak op exclusieve locaties.