Keukencenter Masure Maria, Marc en Eddy Masure van het gelijknamige Keukencenter

Keukencenter Masure trakteert eerste kermispint

KALFORT/PUURS – Keukencenter Masure laat zich opmerken tijdens Kalfortkermis. Het familiebedrijf dat al achtenveertig jaar gevestigd is in de Kleine Amer trakteert er op een eerste kermispint en houdt nog tot en met 2 september opendeurdag.

Keukencenter Masure zet zijn sterke band met Puurs extra in de verf tijdens Kalfortkermis. De eerste kermispint was alvast een traktatie van de keuken- en badkamerspecialist, die bovendien op zaterdag 1 september iedereen uitnodigt voor een ontbijt in samenwerking met de plaatselijke handelaars Bij Mie en De Zoete/Zoute passie.

Marc, Eddy en Maria Masure zetten samen het levenswerk van hun ouders verder. Om de klanten nog beter te bedienen, hebben ze net een eerste fase van verbouwingen achter de rug. Tijdens de opendeurdagen van 25 augustus tot en met 2 september kunnen geïnteresseerden alvast een kijkje gaan nemen.

Zaakvoerder Marc Masure: “In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2020 hebben we het plan opgevat om een totaalrenovatie uit te voeren in onze zaak. Aangezien wij die ook bij sommige klanten uitvoeren, vonden we het een noodzaak dat dit ook in onze toonzaal is terug te vinden. In de nieuwe demokeuken tonen we het energiezuinige koken met geïntegreerde dampafvoer, combi stoomovens en in première een kraan die naast warm en koud ook kokend water of gekoeld plat en bruiswater kan tappen.”

Nu de winkel vooraan volledig is vernieuwd, zou ook het achterste gedeelte eind dit jaar moeten klaar zijn. In een laatste fase zal Keukencenter Masure dan de parking en de buitengevel aanpakken.